- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa; - se spala bine hrisca; - se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul; - se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste; - se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute. Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici. - maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul; - fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute; - se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate. - se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade. pofta buna!- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa; - se spala bine hrisca; - se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul; - se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste; - se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute. Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici. - maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul; - fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute; - se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate. - se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade. pofta buna!