- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat; - se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged; - se taie cubulete castravetele; - se rupe salata cu mana; - se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana; - se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea; - se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie; - se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul; - se presara frunze de patrunjel si menta. Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer. pofta buna!- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat; - se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged; - se taie cubulete castravetele; - se rupe salata cu mana; - se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana; - se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea; - se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie; - se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul; - se presara frunze de patrunjel si menta. Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer. pofta buna!