Se spala cartofii si se coc in coaja, in cuptorul preincalzit la 175 de grade, timp de aproximativ o ora. Kaiserul sau baconul se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie. Se scurge de grasime. Dupa ce s-au copt, se scot cartofii din cuptor si se taie in jumatate. Cu o lingurita, se scoate miezul cu grija, evitand sa se rupa coaja. Adaugam peste miezul cartofilor smantana, laptele, untul, piperul, sarea si amestecam bine. Apoi punem 3/4 din bacon (daca se foloseste) si 3/4 din verdeata, amestecand usor. Cu aceasta compozitie se umplu cojile de cartofi. Se pune felia de branza cedar peste cartofi si se dau la cuptor pentru inca 15 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot si se presara cu baconul/kaiserul ramas si cu verdeata. Se servesc calzi. (Eu nu am folosit Kaiser sau bacon, pentru ca-mi plac si fara carne.)Se spala cartofii si se coc in coaja, in cuptorul preincalzit la 175 de grade, timp de aproximativ o ora. Kaiserul sau baconul se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie. Se scurge de grasime. Dupa ce s-au copt, se scot cartofii din cuptor si se taie in jumatate. Cu o lingurita, se scoate miezul cu grija, evitand sa se rupa coaja. Adaugam peste miezul cartofilor smantana, laptele, untul, piperul, sarea si amestecam bine. Apoi punem 3/4 din bacon (daca se foloseste) si 3/4 din verdeata, amestecand usor. Cu aceasta compozitie se umplu cojile de cartofi. Se pune felia de branza cedar peste cartofi si se dau la cuptor pentru inca 15 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot si se presara cu baconul/kaiserul ramas si cu verdeata. Se servesc calzi. (Eu nu am folosit Kaiser sau bacon, pentru ca-mi plac si fara carne.) Din 5 cartofi copti, am umplut 8 jumatati.