-amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul cate un pic -punem sarea, coaja de la lamaie si lamaia stoarsa -adaugam iaurtul si mixam mai departe -la sfarisit punem praful de copt si faina -portionam cu lingura in fiecare recipient apoi adaugam cateva visine -bagam la cuptor 30 minute la 175 grade -se pot coace in tavi speciale sau hartiute de briose, dar puneti cate 3 odata sa nu se labarteze prea mult hartiuta si sa iasa aluatul afara. -eu am copt 18 briose(o tava de 6 si o tava de 12)...si a mai rams din compo pentru 1-2 briose pe care nu le-am mai facut. Va ies cam 20 briose in total -se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie-amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul cate un pic -punem sarea, coaja de la lamaie si lamaia stoarsa -adaugam iaurtul si mixam mai departe -la sfarisit punem praful de copt si faina -portionam cu lingura in fiecare recipient apoi adaugam cateva visine -bagam la cuptor 30 minute la 175 grade -se pot coace in tavi speciale sau hartiute de briose, dar puneti cate 3 odata sa nu se labarteze prea mult hartiuta si sa iasa aluatul afara. -eu am copt 18 briose(o tava de 6 si o tava de 12)...si a mai rams din compo pentru 1-2 briose pe care nu le-am mai facut. Va ies cam 20 briose in total -se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie -se servesc calde sau reci