Detalii Omleta
-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie, apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt, se amesteca pana se inmoaie bine, se adauga condimente. -oaule se bat intregi,se pun condimente,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn (ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul. La sfarsit radem cascava deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie. Servim cu castraveti si rosii.-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie, apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt, se amesteca pana se inmoaie bine, se adauga condimente. -oaule se bat intregi,se pun condimente,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn (ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul. La sfarsit radem cascava deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie. Servim cu castraveti si rosii. Se serveste calda alturi de legume sau muraturi