Detalii Pangasius la Cuptor
Condimentati pestele pe ambele fete cu sare, piper, usturoi zdrobit / praf de usturoi, rozmarin, toate dupa gust si lasati sa stea aproximativ 15 min. Intre timp, ungeti cu unt cate o folie de aluminiu pentru fiecare fileu (suficient de mare cat sa puteti inveli pestele). Asezati fileul pe folie. Stropiti-l cu zeama de lamaie, ungeti cu pasta de tomate, presarati rondele de ceapa verde, puneti cateva felii de lamaie si infasurati-l in folie. Procedati identic si cu restul bucatilor de peste. Asezati pachetelele intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la foc potrivit. Scoateti din cuptor si indepartati cu grija folia. Serviti cat este cald, simplu sau alaturand garnitura preferata.
Condimentati pestele pe ambele fete cu sare, piper, usturoi zdrobit / praf de usturoi, rozmarin, toate dupa gust si lasati sa stea aproximativ 15 min. Intre timp, ungeti cu unt cate o folie de aluminiu pentru fiecare fileu (suficient de mare cat sa puteti inveli pestele). Asezati fileul pe folie. Stropiti-l cu zeama de lamaie, ungeti cu pasta de tomate, presarati rondele de ceapa verde, puneti cateva felii de lamaie si infasurati-l in folie. Procedati identic si cu restul bucatilor de peste. Asezati pachetelele intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la foc potrivit. Scoateti din cuptor si indepartati cu grija folia. Serviti cat este cald, simplu sau alaturand garnitura preferata.