Amestecam branza rasa cu margarina, 1 ou si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate, adaugam si putina sare. Branza se poate folosi jumatate de vaca(125 gr) si jumatate de oaie(125 gr.) sau numai de vaca sau oaie. Dupa ce am facut aluatul,il intindem in foaie nu prea subtire,circa 1cm,taiem bastonase.

Celalalt ou il batem bine si cu el ungem saleurile,deasupra presaram mac, chimen,susan sau parmezan. Le punem in cuptor,la foc potrivit,cuptorul incalzit.

Amestecam branza rasa cu margarina, 1 ou si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate, adaugam si putina sare. Branza se poate folosi jumatate de vaca(125 gr) si jumatate de oaie(125 gr.) sau numai de vaca sau oaie. Dupa ce am facut aluatul,il intindem in foaie nu prea subtire,circa 1cm,taiem bastonase.

Celalalt ou il batem bine si cu el ungem saleurile,deasupra presaram mac, chimen,susan sau parmezan. Le punem in cuptor,la foc potrivit,cuptorul incalzit. Saleurile raman moi cateva zile,daca le conservam acoperite, cu o folie de plastic pentru alimente. Din 200 gr.faina, mi-au iesit 2 tavi de saleuri.