Puneti hribile in apa fierbinte intr-un bol si lasati 10 minute apoi strecurati bine si taiati-le marunt. Pastrati apa ramasa pentru alte retete (v-a da un gust foarte bun). Puneti intr-o tigaie cu ulei de masline rosia cu partea taiata in jos. La foc mediu tineti 2 minute apoi reduceti si adaugati chorizo. Mai lasati 2-3 minute apoi luati deoparte. Puneti ouale, hribile si untul intr-o cratita de inox (rece) pe foc mic-mediu. Cu o spatula amestecati continuu pe masura ce se gatesc. Cand acestea au o textura cremoasa luati de pe foc. Portionati oale, asezonati apoi puneti chorizo deasupra si arpagic. Serviti alaturi de rosie si painea preferata.

Puneti hribile in apa fierbinte intr-un bol si lasati 10 minute apoi strecurati bine si taiati-le marunt. Pastrati apa ramasa pentru alte retete (v-a da un gust foarte bun). Puneti intr-o tigaie cu ulei de masline rosia cu partea taiata in jos. La foc mediu tineti 2 minute apoi reduceti si adaugati chorizo. Mai lasati 2-3 minute apoi luati deoparte. Puneti ouale, hribile si untul intr-o cratita de inox (rece) pe foc mic-mediu. Cu o spatula amestecati continuu pe masura ce se gatesc. Cand acestea au o textura cremoasa luati de pe foc. Portionati oale, asezonati apoi puneti chorizo deasupra si arpagic. Serviti alaturi de rosie si painea preferata.