- Se aseaza hartiutele pentru briose in tava speciala. - Branza telemea, cascavalul, sunca si ardeiul capia se taie cubulete. Aceste ingrediente se amesteca intr-un bol. - Intr-un bol cu diametru mare mare se amesteca faina, zaharul pudra si praful de copt. - Se adauga untul, ouale, sarea si iaurtul amestecand pana se formeaza un aluat omogen (se poate folosi mixerul - paletele spiralate). - Se adauga in compozitie branza, cascavalul, sunca si ardeiul taiate anterior. - Amestecul pregatit se pune in tava (astfel incat sa nu depaseasta 3/4 din inaltimea hartiutelor pentru briose). - Briosele se coc timp de aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.- Se aseaza hartiutele pentru briose in tava speciala. - Branza telemea, cascavalul, sunca si ardeiul capia se taie cubulete. Aceste ingrediente se amesteca intr-un bol. - Intr-un bol cu diametru mare mare se amesteca faina, zaharul pudra si praful de copt. - Se adauga untul, ouale, sarea si iaurtul amestecand pana se formeaza un aluat omogen (se poate folosi mixerul - paletele spiralate). - Se adauga in compozitie branza, cascavalul, sunca si ardeiul taiate anterior. - Amestecul pregatit se pune in tava (astfel incat sa nu depaseasta 3/4 din inaltimea hartiutelor pentru briose). - Briosele se coc timp de aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit. Ingredientele mentionate sunt necesare pentru 12 briose.