Curatam inima de eventualele resturi de cheaguri de sange, taiem arterele mai mari, limba o spalam bine si curatam bine si unghia de porc. Toate se pun la fiert de preferinta in oala cu presiune cu cca 4 l apa. In apa in care le punem la fiert adaugam 1 lingurita sare, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru macinat, 1 foaie de dafin,1 lingurita piper boabe si cele 2 cuburi de supa. Se lasa la fiert in oala cu presiune cca. 40 minute de cand a inceput sa fiarba. La sfarsitul timpului de fierbere,se scot bucatile din zeama, se scot oasele din unghia de porc si se taie fasii . Limba se curata si ea de pielite si se taie si ea fasii. La fel procedam si cu inima. Zeama ramasa se strecoara intr-o alta oala si se pune din nou la fiert impreuna cu morcovii feliati, si cand acestia sunt pe jumate fierti se adauga si fasiile de maruntaie sa fiarba impreuna. Se mai potriveste de sare daca mai e nevoie . Separat se amesteca galbenusurile de ou cu smantana, si la acesasta adaugam cate un pic din supa fierbinte sa o diluam, apoi o turnam peste zeama din oala . Presaram supa cu patrunjelul verde tocat si lasam sa dea un clocot. In in fiecare farfurie se razuie hrean si peste se pune supa fierbinte. Se lasa cateva momente si apoi se amesteca si se serveste fierbinte.

Curatam inima de eventualele resturi de cheaguri de sange, taiem arterele mai mari, limba o spalam bine si curatam bine si unghia de porc. Toate se pun la fiert de preferinta in oala cu presiune cu cca 4 l apa. In apa in care le punem la fiert adaugam 1 lingurita sare, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru macinat, 1 foaie de dafin,1 lingurita piper boabe si cele 2 cuburi de supa. Se lasa la fiert in oala cu presiune cca. 40 minute de cand a inceput sa fiarba. La sfarsitul timpului de fierbere,se scot bucatile din zeama, se scot oasele din unghia de porc si se taie fasii . Limba se curata si ea de pielite si se taie si ea fasii. La fel procedam si cu inima. Zeama ramasa se strecoara intr-o alta oala si se pune din nou la fiert impreuna cu morcovii feliati, si cand acestia sunt pe jumate fierti se adauga si fasiile de maruntaie sa fiarba impreuna. Se mai potriveste de sare daca mai e nevoie . Separat se amesteca galbenusurile de ou cu smantana, si la acesasta adaugam cate un pic din supa fierbinte sa o diluam, apoi o turnam peste zeama din oala . Presaram supa cu patrunjelul verde tocat si lasam sa dea un clocot. In in fiecare farfurie se razuie hrean si peste se pune supa fierbinte. Se lasa cateva momente si apoi se amesteca si se serveste fierbinte.