- Se amesteca intr-un bol faina proaspat cernuta si praful de copt. - Se mixeaza ouale intr-un bol de mixare timp de aproximativ 10 - 15 minute la viteza mare (in aceasta perioada de timp volumul creste mult). - Se adauga uleiul treptat, mixand compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga laptele treptat si se mixeaza compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga un sare, amestec de piper alb, verde, negru, dupa preferinte. - Se adauga treptat compozitiei pregatite, amestecul de faina si praf de copt pregatit anterior. - Se incorporeaza in amestec branza telemea rasa marunt pe razatoare, mazarea, busuiocul si frunzele de patrunjel maruntite. - Se incalzeste cuptorul la 190 grade c. - Se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina peretii unei tavi pentru chec. - Compozitia se pune in tava pregatita anterior. - Se coace timp te 45 - 50 de minute. - Dupa coacere se lasa sa se raceasca putin in tava. Se scoate apoi checul din tava si se lasa sa se raceasca complet.- Se amesteca intr-un bol faina proaspat cernuta si praful de copt. - Se mixeaza ouale intr-un bol de mixare timp de aproximativ 10 - 15 minute la viteza mare (in aceasta perioada de timp volumul creste mult). - Se adauga uleiul treptat, mixand compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga laptele treptat si se mixeaza compozitia in continuare, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga un sare, amestec de piper alb, verde, negru, dupa preferinte. - Se adauga treptat compozitiei pregatite, amestecul de faina si praf de copt pregatit anterior. - Se incorporeaza in amestec branza telemea rasa marunt pe razatoare, mazarea, busuiocul si frunzele de patrunjel maruntite. - Se incalzeste cuptorul la 190 grade c. - Se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina peretii unei tavi pentru chec. - Compozitia se pune in tava pregatita anterior. - Se coace timp te 45 - 50 de minute. - Dupa coacere se lasa sa se raceasca putin in tava. Se scoate apoi checul din tava si se lasa sa se raceasca complet.