Taiati feliile de paine (cu sau fara coaja, dupa preferinta) in cubulete potrivite, cu latura de aproximativ 1 cm. Puneti-le intr-o tava. Separat, incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati turmericul si lasati pe foc mic, amestecand continuu, doar 1 min, cat sa-si elibereze culoarea si aromele. Picurati uniform continutul din tigaie peste bucatelele de paine, sarati si presarati cu oregano, dupa gust. Amestecati, astfel incat, mirodeniile sa fie uniform distribuite si sa ajunga pe toate fetele cubuletelor de paine Dati tava la cuptorul preancalzit, pentru circa 15 min, la 180 grade, pana ce painea se rumeneste, timp in care, intoarceti de 2- 3 ori crutoanele pentru a se auri uniform. Puteti sa le prajiti mai mult sau mai putin, dupa cum va place, dar aveti grija sa nu le ardeti. Lasati sa se racoreasca 5 min inainte de a fi intrebuintate. Serviti simple, ca snack; langa o bere sau suc de rosii; folositi-le la rulade, salate, langa legume ori supe- crema, etc.

Taiati feliile de paine (cu sau fara coaja, dupa preferinta) in cubulete potrivite, cu latura de aproximativ 1 cm. Puneti-le intr-o tava. Separat, incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati turmericul si lasati pe foc mic, amestecand continuu, doar 1 min, cat sa-si elibereze culoarea si aromele. Picurati uniform continutul din tigaie peste bucatelele de paine, sarati si presarati cu oregano, dupa gust. Amestecati, astfel incat, mirodeniile sa fie uniform distribuite si sa ajunga pe toate fetele cubuletelor de paine Dati tava la cuptorul preancalzit, pentru circa 15 min, la 180 grade, pana ce painea se rumeneste, timp in care, intoarceti de 2- 3 ori crutoanele pentru a se auri uniform. Puteti sa le prajiti mai mult sau mai putin, dupa cum va place, dar aveti grija sa nu le ardeti. Lasati sa se racoreasca 5 min inainte de a fi intrebuintate. Serviti simple, ca snack; langa o bere sau suc de rosii; folositi-le la rulade, salate, langa legume ori supe- crema, etc. O alta modalitate de preparare ar fi sa prajiti crutoanelor de paine intr-o tigaie larga cu putin ulei. Prin miscari scurte din incheietura mainii, scuturati in mod repetat tigaia, astfel incat crutoanele sa se mentina in miscare aproape permanenta pana ce acestea sunt prajite si rumenite frumos.