- fierbem pastele in apa cu sare pina cind sunt al dente - tocam marunt (eu am folosit semiluna) patrunjelul si intr-un castronel batem cu o furculita uleiul cu zeama de lamiie, amestecam totul cu patrunjelul si coaja rasa de lamiie. - cind pastele sunt fierte le scurgem si apoi le amestecam cu zeama de ulei, lamiie si patrunjelul tocat. - cine vrea adauga putin piper macinat proaspat - adaugam pecorino ras (cca 2 linguri) si amestecam bine - servim si cine mai vrea poate sa mai adauge direct in farfurie brinza rasa * (de preferat extravirgin de masline dar decit unul prost de la alimentara mai bine un ulei bun de porumb, seminte de struguri, flaorea soarelui sau ce va place voua)- fierbem pastele in apa cu sare pina cind sunt al dente - tocam marunt (eu am folosit semiluna) patrunjelul si intr-un castronel batem cu o furculita uleiul cu zeama de lamiie, amestecam totul cu patrunjelul si coaja rasa de lamiie. - cind pastele sunt fierte le scurgem si apoi le amestecam cu zeama de ulei, lamiie si patrunjelul tocat. - cine vrea adauga putin piper macinat proaspat - adaugam pecorino ras (cca 2 linguri) si amestecam bine - servim si cine mai vrea poate sa mai adauge direct in farfurie brinza rasa * (de preferat extravirgin de masline dar decit unul prost de la alimentara mai bine un ulei bun de porumb, seminte de struguri, flaorea soarelui sau ce va place voua)