Alegeti si folositi fructe coapte bine. Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul. Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa. Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat. Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider.

Alegeti si folositi fructe coapte bine. Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul. Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa. Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat. Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider. Se poate pastra in frigider timp de 24 ore.