- Se mixeaza foarte bine in robotul de bucatarie faina, zaharul, drojdia (eu am folosit drojdie uscata), sarea, laptele si ouale (sarea se aseaza la distanta de drojdie deoarece o inactiveaza). - Se adauga untul taiat bucatele si se mixeaza compozitia in continuare timp de 2-3 minute. Se obtine un aluat moale, foarte lipicios. - Aluatul obtinut se pune intr-un bol, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider peste noapte (dupa cateva ore aluatul meu crescuse atat de mult incat am fost nevoita sa il mult intr-un bol mai mare). - Se aseaza aluatul pe suprafata de lucru usor infainata si se modeleaza sub forma unei sfere (intre timp aluatul si-a modificat consistenta, devenind usor de modelat). - Se intinde aluatul cu sucitorul astfel incat grosimea acestuia sa fie de aproximativ 5 - 6 mm. - Bucatelele de branza brie se aseaza in partea centrala a aluatului astfel incat sa formeze un dreptunghi sau un patrat. - Se impatura aluatul astfel incat sa inveleasca branza brie, asemenea unui pachetel (initial partea superioara apoi partea inferioara iar la final cele doua extremitati). Pachetelul trebuie sa fie bine realizat, cu partile de aluat unele peste altele incat branza za nu curga in perioada coacerii. - Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 c. - Se pensuleaza suprafata cu un ou batut apoi se pastreaza la rece timp de o ora. - Se pensuleaza din nou cu ou batut suprafata aluatului. - Se taie suprafata aluatului (nu foarte adanc deoarece aluatul creste putin in timpul coptului - exista riscul sa se rupa si sa iasa branza topita). Eu am taiat aluatul la limita acceptabila pentru a se forma patratelele de aluat. - Se coace 15 - 20 de minute in cuptorul preincalzit sau pana dobandeste o culoare frumoasa aurie. - Se serveste cald.- Se mixeaza foarte bine in robotul de bucatarie faina, zaharul, drojdia (eu am folosit drojdie uscata), sarea, laptele si ouale (sarea se aseaza la distanta de drojdie deoarece o inactiveaza). - Se adauga untul taiat bucatele si se mixeaza compozitia in continuare timp de 2-3 minute. Se obtine un aluat moale, foarte lipicios. - Aluatul obtinut se pune intr-un bol, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider peste noapte (dupa cateva ore aluatul meu crescuse atat de mult incat am fost nevoita sa il mult intr-un bol mai mare). - Se aseaza aluatul pe suprafata de lucru usor infainata si se modeleaza sub forma unei sfere (intre timp aluatul si-a modificat consistenta, devenind usor de modelat). - Se intinde aluatul cu sucitorul astfel incat grosimea acestuia sa fie de aproximativ 5 - 6 mm. - Bucatelele de branza brie se aseaza in partea centrala a aluatului astfel incat sa formeze un dreptunghi sau un patrat. - Se impatura aluatul astfel incat sa inveleasca branza brie, asemenea unui pachetel (initial partea superioara apoi partea inferioara iar la final cele doua extremitati). Pachetelul trebuie sa fie bine realizat, cu partile de aluat unele peste altele incat branza za nu curga in perioada coacerii. - Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 c. - Se pensuleaza suprafata cu un ou batut apoi se pastreaza la rece timp de o ora. - Se pensuleaza din nou cu ou batut suprafata aluatului. - Se taie suprafata aluatului (nu foarte adanc deoarece aluatul creste putin in timpul coptului - exista riscul sa se rupa si sa iasa branza topita). Eu am taiat aluatul la limita acceptabila pentru a se forma patratelele de aluat. - Se coace 15 - 20 de minute in cuptorul preincalzit sau pana dobandeste o culoare frumoasa aurie. - Se serveste cald.