Detalii Sos Pesto, fara Samburi de Pin
Frunzele de busuioc, le punem intr-o strecuratoare, le spalam si le lasam la scurs. Usturoiul il taiem marunt. In paharul blenderului, punem jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de usturoi si jumatate din cantitate de ulei de masline. Mixam bine, dupa care adaugam celelalte ingrediente si continuam sa mixam. Mixati 2 secunde, pauza 1-2 secunde, si tot asa. Sosul e gata in cateva minute. Eu am luat jumatate din cantitatea de sos si am pus-o intr-un borcanel. Deasupra sosului am mai pus putin ulei, dupa care, l-am bagat la congelator. In cealalta jumatate de sos ramasa, am pus formaggio. Am amestecat bine si l-am lasat deoparte, pana voi fierbe pastele. Pofta buna!Frunzele de busuioc, le punem intr-o strecuratoare, le spalam si le lasam la scurs. Usturoiul il taiem marunt. In paharul blenderului, punem jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de usturoi si jumatate din cantitate de ulei de masline. Mixam bine, dupa care adaugam celelalte ingrediente si continuam sa mixam. Mixati 2 secunde, pauza 1-2 secunde, si tot asa. Sosul e gata in cateva minute. Eu am luat jumatate din cantitatea de sos si am pus-o intr-un borcanel. Deasupra sosului am mai pus putin ulei, dupa care, l-am bagat la congelator. In cealalta jumatate de sos ramasa, am pus formaggio. Am amestecat bine si l-am lasat deoparte, pana voi fierbe pastele. Pofta buna!