Eu nu am mancat (pentru ca nu imi plac ficateii),dar mama mea a zis ca au fost tare gustosi...zicea:nu stiu ce ai pus in ei de au iesit asa buni...

Ficateii ii spalam bine,ii curatam si ii lasam cam 20 de minute in apa ca sa iese sangele. ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. intr-un ceaunel de tuci punem untul la topit. dupa care,adaugam ceapa si o lasam la foc 5 minute,pentru a se inmuia putin. apoi adaugam ficateii,scursi foarte bine de apa. lasam totul la foc potrivit.dupa circa 10 minute,adaugam sucul de rosii. mai lasam vreo 10 minute pe foc si condimentam cu sare,piper si un praf de boia de ardei. la urma de tot adaugam usturoiul pisat. mai lasam maxim 5 minute pe foc si gata ficatelul.il serviti cu mamaliguta sau cu ce va place(mama l-a servit cu paine ca l-a luat la munca)..eu zic ca a iesit asa bun datorita faptului ca l-am facut un tuci...