Intr-o cratita caliti ceapa in unt la foc mic 25 de minute. Puneti usturoiul iar dupa un minut sosul de rosii. Amestecati si luati de pe foc. Intr-un bol puneti zaharul, pasta de tamarind si apa fierbinte. Amestecati si lasati deoparte. In alta cratita sau tigaie cu o capacitate mai mare prajiti putin in ulei de masline bucatile de pui (pentru a le sigila). Puneti semintele iar dupa 1 minut restul de mirodenii. Mai lasati 1 minut dupa care turnati sosul de rosii impreuna cu apa si tamarind. Fierbeti la foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand carnea de pui este gata, in functie de grosimea acesteia. Intre timp fierbeti orez basmati si serviti cu patia. Portii: 4Intr-o cratita caliti ceapa in unt la foc mic 25 de minute. Puneti usturoiul iar dupa un minut sosul de rosii. Amestecati si luati de pe foc. Intr-un bol puneti zaharul, pasta de tamarind si apa fierbinte. Amestecati si lasati deoparte. In alta cratita sau tigaie cu o capacitate mai mare prajiti putin in ulei de masline bucatile de pui (pentru a le sigila). Puneti semintele iar dupa 1 minut restul de mirodenii. Mai lasati 1 minut dupa care turnati sosul de rosii impreuna cu apa si tamarind. Fierbeti la foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand carnea de pui este gata, in functie de grosimea acesteia. Intre timp fierbeti orez basmati si serviti cu patia. Portii: 4