Spalati, uscati si tocati foarte marunt patrunjelul impreuna cu cei doi catei de usturoi. Luati fiecare felie de pulpa de curcan, presarati pe ea patrunjel verde tocat impreuna cu usturoiul si presarati deasupra parmezan ras. Rulati fiecare bucata de curcan si apoi o invelit in felia de bacon.

Intr-o tava pentru cuptor puneti uleiul si rulourile, varsati apa pe langa ele de cca 1 cm (maxim) si introduceti tava in cuptorul incalzit la 220-230 c. lasati pina cind se rumenesc. Serviti cu piure de cartofi sau numai cu salata. Se pot coace si in tigaie in sos de rosii.

Spalati, uscati si tocati foarte marunt patrunjelul impreuna cu cei doi catei de usturoi. Luati fiecare felie de pulpa de curcan, presarati pe ea patrunjel verde tocat impreuna cu usturoiul si presarati deasupra parmezan ras. Rulati fiecare bucata de curcan si apoi o invelit in felia de bacon.

Intr-o tava pentru cuptor puneti uleiul si rulourile, varsati apa pe langa ele de cca 1 cm (maxim) si introduceti tava in cuptorul incalzit la 220-230 c. lasati pina cind se rumenesc. Serviti cu piure de cartofi sau numai cu salata. Se pot coace si in tigaie in sos de rosii.