Detalii Pan Bauletto (Paine in Tava)
Se dizolva drojdia in laptele si apa caldute. Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc se adauga compozitia cu laptele, mierea se amesteca dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta bine si se lasa 2 ore la crescut. Dupa ce a crescut se intinde ca si cozonacul si se ruleaza. Se tapeteaza o tava de cozonac de 30 cm. cu hartie de copt si se pune painea inauntru se mai lasa la crescut 1 ora. Se unge cu lapte si se coace la 170 grade pt. 35 min. Dupa ce e gata se scoate din cuptor se unge din nou cu lapte si se acopera cu un prosop ud se lasa acoperit pana s-a racit. Este o paine care se poate manca cu mezeluri sau nutella, gemuri si simpla e foarte buna.
Se dizolva drojdia in laptele si apa caldute. Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc se adauga compozitia cu laptele, mierea se amesteca dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta bine si se lasa 2 ore la crescut. Dupa ce a crescut se intinde ca si cozonacul si se ruleaza. Se tapeteaza o tava de cozonac de 30 cm. cu hartie de copt si se pune painea inauntru se mai lasa la crescut 1 ora. Se unge cu lapte si se coace la 170 grade pt. 35 min. Dupa ce e gata se scoate din cuptor se unge din nou cu lapte si se acopera cu un prosop ud se lasa acoperit pana s-a racit. Este o paine care se poate manca cu mezeluri sau nutella, gemuri si simpla e foarte buna.