Detalii Treccia Di Pan Brioche Ripiena (Paine Impletita Umpluta)
Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc unde se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut, uleiul, oul batut, zaharul. Se amesteca bine si se adauga un pic de sare. Se lasa la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 3 parti, fiecare parte se intinde in forma de dreptunghi si se pun deasupra salamul si branza taiate cubulete. Se ruleaza fiecare dreptunghi si se inchid bine, dupa care se impletesc. Se pune painea intr-o tava cu hartie de copt si se mai lasa la crescut, dupa care se unge cu lapte si se da la cuptor la 180 grade pt 10 min si la 160 grade pentru inca 20 min sau pana e rumenita frumos.
Se pune faina intr-un castron se face o gaura in mijloc unde se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut, uleiul, oul batut, zaharul. Se amesteca bine si se adauga un pic de sare. Se lasa la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 3 parti, fiecare parte se intinde in forma de dreptunghi si se pun deasupra salamul si branza taiate cubulete. Se ruleaza fiecare dreptunghi si se inchid bine, dupa care se impletesc. Se pune painea intr-o tava cu hartie de copt si se mai lasa la crescut, dupa care se unge cu lapte si se da la cuptor la 180 grade pt 10 min si la 160 grade pentru inca 20 min sau pana e rumenita frumos.
Imi pare rau ca ultima poza nu a iesit bine am facut-o la repezeala inainte sa se termine.