1. Spalam bine ananasul. Taiem putin partea de jos a ananasului, apoi il asezam pe verticala si taiem o patrime. Crestam cu un cutit interiorul ananasului in forma de dreptunghi si scoatem cu o lingura pulpa fructului pe care o punem in apa putin sarata. 2. Turnam o cantitate potrivita de apa intr-o oala. Dupa ce apa clocoteste, punem boabele de mazare inauntru sa fiarba doua minute, apoi scoatem mazarea intr-un castronas. 3. Taiem morcovul, sunca si ceapa in cubulete de marimea bobului de mazare. 4. Luam 100 gr. pulpa de ananas sa o taiem in bucati mici. 5. Turnam o cantitate potrivita de ulei in tigaie. Cand se incinge uleiul, punem oul batut sa se caleasca, apoi scoatem omleta intr-un castronas. 6. Turnam din nou putin ulei in tigaie. Punem boabele de mazare, cubuletele de morcov si ceapa la prajit, cateva minute. 7. Punem orezul in tigaie. Apasam cu lopatica orezul pentru ca acesta sa se separe bob cu bob si omogenizam ingredientele. 8. Adaugam cubuletele de sunca si amestecam bine. 9. Punem bucatile de ananas si omleta. Se sareaza si se amesteca bine. Inchidem focul si umplem coaja de ananas cu orezul calit. Acum este gata. Avem orez calit cu ananas, delicios si frumos. Sfaturi: 1. Gustul dulce-acrisor al ananasului face acest preparat apetisant si gustos. Daca eliminam ananasul, avem orez Yangzhou. Combinatia orezului prajit poate fi decisa dupa voie, potrivit gustului. 2. Indiferent de tipul de orez pus la prajit acesta trebuie sa fie fiert cu o zi inainte. Orezul proaspat fiert este foarte umed si nu este potrivit pentru calire.1. Spalam bine ananasul. Taiem putin partea de jos a ananasului, apoi il asezam pe verticala si taiem o patrime. Crestam cu un cutit interiorul ananasului in forma de dreptunghi si scoatem cu o lingura pulpa fructului pe care o punem in apa putin sarata. 2. Turnam o cantitate potrivita de apa intr-o oala. Dupa ce apa clocoteste, punem boabele de mazare inauntru sa fiarba doua minute, apoi scoatem mazarea intr-un castronas. 3. Taiem morcovul, sunca si ceapa in cubulete de marimea bobului de mazare. 4. Luam 100 gr. pulpa de ananas sa o taiem in bucati mici. 5. Turnam o cantitate potrivita de ulei in tigaie. Cand se incinge uleiul, punem oul batut sa se caleasca, apoi scoatem omleta intr-un castronas. 6. Turnam din nou putin ulei in tigaie. Punem boabele de mazare, cubuletele de morcov si ceapa la prajit, cateva minute. 7. Punem orezul in tigaie. Apasam cu lopatica orezul pentru ca acesta sa se separe bob cu bob si omogenizam ingredientele. 8. Adaugam cubuletele de sunca si amestecam bine. 9. Punem bucatile de ananas si omleta. Se sareaza si se amesteca bine. Inchidem focul si umplem coaja de ananas cu orezul calit. Acum este gata. Avem orez calit cu ananas, delicios si frumos. Sfaturi: 1. Gustul dulce-acrisor al ananasului face acest preparat apetisant si gustos. Daca eliminam ananasul, avem orez Yangzhou. Combinatia orezului prajit poate fi decisa dupa voie, potrivit gustului. 2. Indiferent de tipul de orez pus la prajit acesta trebuie sa fie fiert cu o zi inainte. Orezul proaspat fiert este foarte umed si nu este potrivit pentru calire.