Prima data se fac taiteii. Asadar intr-un bol punem faina cu sarea si oul. Dupa care punem cata putina apa, pana se formeaza un aluat. Odata, aluatul format, se ia din bol si se pune pe masa data cu faina, iar cu ajutorul unui facalet, se intinde. Din cand in cand se presareaza faina si sub foaia de taiteti cat si deasupra. Se intinde foaia pana e subtire. Dupa care se lasa la uscat. Dupa ce foaia s-a uscat, se taie fasii. Fiecare fasie se taie in jumatate sau chiar in 3 bucati. Lasam pe masa taiteii si ne ocupam de sos. Asadar intr-o oala sau o tigaie, punem 5 linguri de ulei de masline, iar cand e incins se pun ceapa si usturoiul, taiate marunt. Dupa ce s-au calit pt cateva momente, adaugam sosul tomat. Iar peste sosul tomat, punem 400ml de apa, foile de dafin, sare si piper. Lasam totul sa fiarba pana cand ceapa e moale. Intre timp pisam nautul. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam nautul zdrobit. Adaugam busuiocul si oregano. Si lasam sa fiarba totul pana cand sosul scade de doua degete, dupa care punem taiteii cruzi, pe care i-am facut inainte. Lasam sa fiarba intre 5-10 minute, sosul cu taiteii. Dupa care oprim focul si lasam sa se umfle taiteii, pt 10-20 minute. Pofta buna!Prima data se fac taiteii. Asadar intr-un bol punem faina cu sarea si oul. Dupa care punem cata putina apa, pana se formeaza un aluat. Odata, aluatul format, se ia din bol si se pune pe masa data cu faina, iar cu ajutorul unui facalet, se intinde. Din cand in cand se presareaza faina si sub foaia de taiteti cat si deasupra. Se intinde foaia pana e subtire. Dupa care se lasa la uscat. Dupa ce foaia s-a uscat, se taie fasii. Fiecare fasie se taie in jumatate sau chiar in 3 bucati. Lasam pe masa taiteii si ne ocupam de sos. Asadar intr-o oala sau o tigaie, punem 5 linguri de ulei de masline, iar cand e incins se pun ceapa si usturoiul, taiate marunt. Dupa ce s-au calit pt cateva momente, adaugam sosul tomat. Iar peste sosul tomat, punem 400ml de apa, foile de dafin, sare si piper. Lasam totul sa fiarba pana cand ceapa e moale. Intre timp pisam nautul. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam nautul zdrobit. Adaugam busuiocul si oregano. Si lasam sa fiarba totul pana cand sosul scade de doua degete, dupa care punem taiteii cruzi, pe care i-am facut inainte. Lasam sa fiarba intre 5-10 minute, sosul cu taiteii. Dupa care oprim focul si lasam sa se umfle taiteii, pt 10-20 minute. Pofta buna! In momentul servirii, se presara formaggio.