Detalii Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere
Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul. Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele. Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa. Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate. Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte. Pofta buna!Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul. Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele. Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa. Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate. Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte. Pofta buna! Ca decor, puteti opta pt capere sau chiar frunze de busuioc.