Detalii Medalioane macelaresti
Carnea de porc se taie felii de grosimea unui deget, se sareaza si pipereaza. Castravetii si sunca se taie fasii cat mai subtiri . Intr-o tigaie mai mare se topeste rama si se caleste in el ceapa rosie taiata marunt,apoi se pune carnea codimentata la prajit. Daca carnea s-a prajit si este frumos rumenita pe ambele parti,adaugam in tigaie si castravetii si sunca taiata fasii si lasam sa se prajeasca impreuna 2-3 minute. Se serveste cu cartofi natur si se presara totul in farfurie cu patrunjel verde tocat . Se mai poate orna cu felii de ceapa rosie taiata rondele, cu rosii taiate cubulete .
Carnea de porc se taie felii de grosimea unui deget, se sareaza si pipereaza. Castravetii si sunca se taie fasii cat mai subtiri . Intr-o tigaie mai mare se topeste rama si se caleste in el ceapa rosie taiata marunt,apoi se pune carnea codimentata la prajit. Daca carnea s-a prajit si este frumos rumenita pe ambele parti,adaugam in tigaie si castravetii si sunca taiata fasii si lasam sa se prajeasca impreuna 2-3 minute. Se serveste cu cartofi natur si se presara totul in farfurie cu patrunjel verde tocat . Se mai poate orna cu felii de ceapa rosie taiata rondele, cu rosii taiate cubulete .