Mi-am cumparat de curand niste pantofi casual pentru barbati de la brand-ul ROADSIGN, un brand foarte serios care face tot ce ii sta in putinta sa acorde calitatea nevoita pentru a avea in continuare o imagine pozitiva asa cum a avut-o pana acum.

Acesti pantofi ii consider mai mult decat perfecti, deoarece au un aspect placut, dar si materialele din care sunt facuti sunt in asa fel de a avea un confort in timpul mersului, iar in acelasi timp nu cred ca se pot deteriora prea repede, doar in cazul in care posesorul ii foloseste la alte activitati unde normal nici prin cap nu i-ar trebui sa-i treaca pentru a nu avea surprize neplacute.

Dupa cum am spus, materialele sunt foarte bine alese, precum exteriorul pantofilor este din piele intoarsa, dar si alte materiale, captuseala este din material textil, talpa interioara/brant, la fel din material textil, iar talpa exterioara este din alte materiale.

Culoarea este camel, iar dupa parerea mea, este o culoare care evidentiaza eleganta, dar si simplitatea. Stilul este casual, de aceea i-am si cumparat, pentru ca pot sa-i folosesc aproape oriunde, asortandu-se cu orice tinuta. Tipul de inchidere este, de asemenea, prin siret.

Acesti pantofi i-am comandat de pe net la un pret de 250 lei, alegand marimea 42, pentru ca aceasta este marimea mea, dar cum totii stim ca unii pantofi nu se potrivesc chiar daca ne stim marimea, aici chiar am avut emotii, dar se pare ca imi veneau perfect, deci aceasta firma o consider serioasa, pentru ca tin cont exact de dimensiunile reale.

Pana acum nu am fost dezamagit de acesti pantofi, pentru ca sunt foarte confortabili si nu devin incomozi nici in timpul in care merg o distanta de drum mai mare, iar in acelasi timp am grija sa nu-i deteriorez sau sa-I murdaresc, deoarece cel putin acum sunt pantofii mei preferati.

In concluzie, va recomand acesti pantofi casual, deoarece consier ca raportul dintre calitate si pret este foarte ok, cel putin eu sunt foarte multumit de achizitie, nu am avut surprize neplacute, chiar daca i-am folosit cel mai mult in perioada asta.

Voi ce parere aveti de acesti pantofi casual?