Se taie dovleceii il lung felii subtiri, care se dau prin faina amestecata cu pesmet si apoi prin ou batut amestecat cu lapte, si se prajesc in ulei. Se scot pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces. Dupa care se aseaza intr-o tava un strat de dovlecei, unul de mozzarella si putin parmezan + foi de busuioc, se repeta aceeasi operatie pt stratul urmator, dar punand dovleceii in sens invers si tot asa pana cand terminam dovleceii sau dupa placere cate straturi vrem sa facem. Deasupra se presara parmezan mai mult eu am pus si mozzarella. Se da la cuptor pt 30 min. Se lasa sa se raceasca 10 min inainte sa o taiem. Delicioasa, e mai buna decat cea de vinete, dupa gustul meu.

Se taie dovleceii il lung felii subtiri, care se dau prin faina amestecata cu pesmet si apoi prin ou batut amestecat cu lapte, si se prajesc in ulei. Se scot pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces. Dupa care se aseaza intr-o tava un strat de dovlecei, unul de mozzarella si putin parmezan + foi de busuioc, se repeta aceeasi operatie pt stratul urmator, dar punand dovleceii in sens invers si tot asa pana cand terminam dovleceii sau dupa placere cate straturi vrem sa facem. Deasupra se presara parmezan mai mult eu am pus si mozzarella. Se da la cuptor pt 30 min. Se lasa sa se raceasca 10 min inainte sa o taiem. Delicioasa, e mai buna decat cea de vinete, dupa gustul meu.