Ardeii se spala. Dupa li se vor taia capacelele, iar cu o lingurita se curata interiorul ardeilor. Capacele se pun intr-un bol, pt ca se vor folosi mai tarziu. Se lasa deoparte ardeii si se incepe prin a se curata, spala si taia ceapa. O tigaie se pune cu ulei la foc, iar cand acesta e incins, se pune ceapa. Se curata, se spala si se taie jumatatea de ardei, tija de telina si morcovii. Se lasa legumele, cateva momente, la calit, dupa care se pune carnea, peste ele. Orezul se spala, se scurge de apa si se pune peste carne si legume. Se lasa cateva minute, la calit, totul, dupa care se pune sare, piper, marar, frunze. Se pun 300ml apa si se lasa la fiert, pana scade apa. Se lasa o idee la racit, dupa care se adauga albusurile si se amesteca bine. Dupa care, cu o lingurita se vor umple ardeii, cu compozitie. Ardeii umpluti se vor aranja intr-o cratita, in picioare. Acum se pot pune capacele pe ardei. Se va pune apa, sa-i acopere, aproape complet. Se lasa la fiert, pana cand ardeii sunt moi. Pana se fierb ardeii, se pregateste sosul din sos tomat, zahar si faina. Cand sunt fierti ardeii, se pune sosul si se mai lasa, pe foc, inca cateva minute, ca sa fiarba faina. Dupa care se stinge focul si se lasa la racit. Se servesc cu multa pofta!! Pofta buna!!Ardeii se spala. Dupa li se vor taia capacelele, iar cu o lingurita se curata interiorul ardeilor. Capacele se pun intr-un bol, pt ca se vor folosi mai tarziu. Se lasa deoparte ardeii si se incepe prin a se curata, spala si taia ceapa. O tigaie se pune cu ulei la foc, iar cand acesta e incins, se pune ceapa. Se curata, se spala si se taie jumatatea de ardei, tija de telina si morcovii. Se lasa legumele, cateva momente, la calit, dupa care se pune carnea, peste ele. Orezul se spala, se scurge de apa si se pune peste carne si legume. Se lasa cateva minute, la calit, totul, dupa care se pune sare, piper, marar, frunze. Se pun 300ml apa si se lasa la fiert, pana scade apa. Se lasa o idee la racit, dupa care se adauga albusurile si se amesteca bine. Dupa care, cu o lingurita se vor umple ardeii, cu compozitie. Ardeii umpluti se vor aranja intr-o cratita, in picioare. Acum se pot pune capacele pe ardei. Se va pune apa, sa-i acopere, aproape complet. Se lasa la fiert, pana cand ardeii sunt moi. Pana se fierb ardeii, se pregateste sosul din sos tomat, zahar si faina. Cand sunt fierti ardeii, se pune sosul si se mai lasa, pe foc, inca cateva minute, ca sa fiarba faina. Dupa care se stinge focul si se lasa la racit. Se servesc cu multa pofta!! Pofta buna!!