Se face un esspresso bun cu caimac mult deasupra Wink. Intr-un pahar se pune o lingurita de zahar brun si putin lapte de frisca. Se amesteca sa topim zaharul. Se toarna apoi esspresso si whiskey-ul iar deasupra, cu ajutorul posului cu dui zimtat se aseaza frisca. Se decoreaza cu ciocolata rasa (carnaciori) si se serveste cu placere la o sueta cu prietenele. Cafeluta nu se amesteca cu frisca ci se bea prin frisca Wink.

Se face un esspresso bun cu caimac mult deasupra Wink. Intr-un pahar se pune o lingurita de zahar brun si putin lapte de frisca. Se amesteca sa topim zaharul. Se toarna apoi esspresso si whiskey-ul iar deasupra, cu ajutorul posului cu dui zimtat se aseaza frisca. Se decoreaza cu ciocolata rasa (carnaciori) si se serveste cu placere la o sueta cu prietenele. Cafeluta nu se amesteca cu frisca ci se bea prin frisca Wink.