Detalii Carne Tocata in Crusta cu Legume in Sos
Puneti feliile de paine in apa, la inmuiat. Framantati carnea tocata impreuna cu ceapa, painea stoarsa, mustarul si ouale. Condimentati cu sare, piper, paprika, dupa gust. Modelati amestecul obtinut sub forma de paine si puneti intr-un vas termorezistent (tava) uns cu unt. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 30 min, la foc potrivit. Intre timp, amestecati din cantitatea de ceapa verde si frunze de patrunjel tocate cu pesmet, cascaval ras, boia si albusul usor batut. Intindeti compozitia peste carnea tocata si dati din nou la cuptor pentru inca 15- 20 min. Fierbeti legumele in 250 ml apa sarata cca. 15 min sau pana ce acestea sunt moi, dar isi pastreaza forma. Scurgeti, dar pastrati apa. Separat, caliti putin faina si curry in untul incins. Stingeti cu lapte si zeama de la legume. Lasati sa fiarba circa 5 min, amestecand continuu, pana incepe sa se ingroase. Adaugati legumele fierte, restul de ceapa verde si patrunjel si lasati sosul pe foc, doar cat sa se incalzeasca legumele. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Dati deoparte si pastrati la cald. Serviti portionand in farfurie, felii de carne si legume cu sos, ornat cu patrunjel si ceapa verde, tocate marunt. Aduceti separat la masa restul de sos.
Puneti feliile de paine in apa, la inmuiat. Framantati carnea tocata impreuna cu ceapa, painea stoarsa, mustarul si ouale. Condimentati cu sare, piper, paprika, dupa gust. Modelati amestecul obtinut sub forma de paine si puneti intr-un vas termorezistent (tava) uns cu unt. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 30 min, la foc potrivit. Intre timp, amestecati din cantitatea de ceapa verde si frunze de patrunjel tocate cu pesmet, cascaval ras, boia si albusul usor batut. Intindeti compozitia peste carnea tocata si dati din nou la cuptor pentru inca 15- 20 min. Fierbeti legumele in 250 ml apa sarata cca. 15 min sau pana ce acestea sunt moi, dar isi pastreaza forma. Scurgeti, dar pastrati apa. Separat, caliti putin faina si curry in untul incins. Stingeti cu lapte si zeama de la legume. Lasati sa fiarba circa 5 min, amestecand continuu, pana incepe sa se ingroase. Adaugati legumele fierte, restul de ceapa verde si patrunjel si lasati sosul pe foc, doar cat sa se incalzeasca legumele. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Dati deoparte si pastrati la cald. Serviti portionand in farfurie, felii de carne si legume cu sos, ornat cu patrunjel si ceapa verde, tocate marunt. Aduceti separat la masa restul de sos.
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
cascaval,
carne,
morcovi,
lapte,
unt,
faina,
conopida,
vita,
porc