Detalii Ardei Copti Scaldati in Smantana
Coaceti si decojiti ardeii Indepartati cotorul si semintele, colectand zeama lasata de acestia intr-un bol. Taiati-i apoi / rupeti in fasii potrivite. Amestecati faina cu smantana si diluati cu zeama oprita de la ardei, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Separat, caliti impreuna in putin ulei incins, ceapa verde, taiata rondele (cea uscata, tocata marunt) si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari, pana se inmoaie, amestecand mereu. Adaugati fasiile de ardei, compozitia cu smantana si lasati pe foc mic, amestecand, doar cat sa se incalzeasca legumele si sa se combine aromele. Spre sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust. Retrageti de pe foc si adaugati parte din patrunjelul verde, tocat marunt. Omogenizati. Serviti cald, presarat cu patrunjel verde. Este la fel de delicios si rece.
Coaceti si decojiti ardeii Indepartati cotorul si semintele, colectand zeama lasata de acestia intr-un bol. Taiati-i apoi / rupeti in fasii potrivite. Amestecati faina cu smantana si diluati cu zeama oprita de la ardei, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Separat, caliti impreuna in putin ulei incins, ceapa verde, taiata rondele (cea uscata, tocata marunt) si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari, pana se inmoaie, amestecand mereu. Adaugati fasiile de ardei, compozitia cu smantana si lasati pe foc mic, amestecand, doar cat sa se incalzeasca legumele si sa se combine aromele. Spre sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust. Retrageti de pe foc si adaugati parte din patrunjelul verde, tocat marunt. Omogenizati. Serviti cald, presarat cu patrunjel verde. Este la fel de delicios si rece.