Cerneti faina intr-un bol, apoi mixati-o impreuna cu galbenusurile, smantana si sarea. Inglobati albusurile batute spuma tare, amestecand prin rasturnare de jos in sus, cu o spatula. Turnati compozitia intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt si inclinati tava in toate directiile astfel incat aluatul sa cuprinda intreaga tava si sa fie uniform repartizat. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 170- 175 grade sau pana ce aluatul este facut (trece testul cu scobitoarea), dar abia incepe sa se rumeneasca. Rasturnati imediat pe un servet uscat si indepartati hartia de copt. Presarati uniform peste blatul cald, in urmatoarea ordine: cascavalul ras, cubuletele de sunca / salam si ardei gras, patrunjelul verde, piper, mozzarella si bucatelele de unt. Rulati aluatul elastic (fara grija ca se rupe) si transferati-l in tava tapetata cu hartie de copt. Dati din nou la cuptorul incins, pentru 10 min, la aceeasi temperatura la care a-ti copt. Scoateti rulada pe un gratar si lasati sa se raceasca. Serviti feliata, simpla, ca aperitiv sau insotita de o salata de cruditati.

Cerneti faina intr-un bol, apoi mixati-o impreuna cu galbenusurile, smantana si sarea. Inglobati albusurile batute spuma tare, amestecand prin rasturnare de jos in sus, cu o spatula. Turnati compozitia intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt si inclinati tava in toate directiile astfel incat aluatul sa cuprinda intreaga tava si sa fie uniform repartizat. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 170- 175 grade sau pana ce aluatul este facut (trece testul cu scobitoarea), dar abia incepe sa se rumeneasca. Rasturnati imediat pe un servet uscat si indepartati hartia de copt. Presarati uniform peste blatul cald, in urmatoarea ordine: cascavalul ras, cubuletele de sunca / salam si ardei gras, patrunjelul verde, piper, mozzarella si bucatelele de unt. Rulati aluatul elastic (fara grija ca se rupe) si transferati-l in tava tapetata cu hartie de copt. Dati din nou la cuptorul incins, pentru 10 min, la aceeasi temperatura la care a-ti copt. Scoateti rulada pe un gratar si lasati sa se raceasca. Serviti feliata, simpla, ca aperitiv sau insotita de o salata de cruditati.