Se bate untul cu zaharul pana devine o crema, dupa care se adauga oul si se amesteca bine. Se pun coaja si sucul de lamaie si la urma faina cu praful de copt. Se framanta bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale si omogen. Se pune intr-o punga si se da la frigider pentru o ora. Se fac bilute cat o nuca care se dau prin zahar tos si apoi prin zahar pudra. Se aseaza distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 180 grade pentru 10 min sau pana sunt putin aurii. Acesti biscuitii sunt deliciosi au un gust delicat de lamaie.

Se bate untul cu zaharul pana devine o crema, dupa care se adauga oul si se amesteca bine. Se pun coaja si sucul de lamaie si la urma faina cu praful de copt. Se framanta bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale si omogen. Se pune intr-o punga si se da la frigider pentru o ora. Se fac bilute cat o nuca care se dau prin zahar tos si apoi prin zahar pudra. Se aseaza distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 180 grade pentru 10 min sau pana sunt putin aurii. Acesti biscuitii sunt deliciosi au un gust delicat de lamaie.