Am vazut la tv aceasta reteta mi-a placut mult si am zis sa o incerc, intr-adevar e buna si cu o salata verde langa e un deliciu. E o reteta a la Gordon R. Se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline se lasa la incins si se adauga ceapa rosie taiata julien si se caleste bine 5 minute (nu trebuie sa fie prajita). Dupa care se adauga ardeiul taiat cuburi mai mari si se caleste bine si acesta. Carnatii se scot din piele si se rup cu mana bucatele mici. Se adauga in tigaie peste ceapa si se prajesc bine. Dupa care se adauga 1 lingurita paprika dulce, orezul care se tosteaza un pic. Se pune un pic de vin alb se lasa sa se evapore vinul si se pun 2 pahare de supa de legume (eu am pus apa). Se coace la foc mic 20 min. Dupa care se inchide focul si se adauga patrunjel tocat, o ceapa verde taiata marunt si o rosie taiata (eu nu am avut). Se amesteca si se serveste. Este o cina delicioasa alaturi de o salata verde din gradina (productie proprie).

Am vazut la tv aceasta reteta mi-a placut mult si am zis sa o incerc, intr-adevar e buna si cu o salata verde langa e un deliciu. E o reteta a la Gordon R. Se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline se lasa la incins si se adauga ceapa rosie taiata julien si se caleste bine 5 minute (nu trebuie sa fie prajita). Dupa care se adauga ardeiul taiat cuburi mai mari si se caleste bine si acesta. Carnatii se scot din piele si se rup cu mana bucatele mici. Se adauga in tigaie peste ceapa si se prajesc bine. Dupa care se adauga 1 lingurita paprika dulce, orezul care se tosteaza un pic. Se pune un pic de vin alb se lasa sa se evapore vinul si se pun 2 pahare de supa de legume (eu am pus apa). Se coace la foc mic 20 min. Dupa care se inchide focul si se adauga patrunjel tocat, o ceapa verde taiata marunt si o rosie taiata (eu nu am avut). Se amesteca si se serveste. Este o cina delicioasa alaturi de o salata verde din gradina (productie proprie).