Detalii Pui pane in sos de ceapa
-punem intai cartofii la fiert in apa cu sare. -carnea de pui trebuie fiarta inainte(eu am facut supa din pui) -punem uleiul la incins in tigaie si trecem bucatile de pui prin faina si ou batut(l-am batut cu late si am pus condimente) -rumenim carnea pe o parte si pe alta. -facem sosul. Radem cele 2 cepe si la punem in tigaie cu faina. amestecam bine dupa care adauagam laptele...atata lapat epunem pana ajungem la consistenta dorita. Adaugam si apa. Urmeaza condimentele, otetul, zaharul iar la sf. smantana si patrunjelul tocat. Cartofii fierti ii facem piure, sfaramam cartofii, adagam untul, putin ulei, frecam bine si treptat adaugam laptele. Piureul n-are voie sa ramana cu cartof nesfaramat, el trebuie sa iasa spumos si fin, pufos.-punem intai cartofii la fiert in apa cu sare. -carnea de pui trebuie fiarta inainte(eu am facut supa din pui) -punem uleiul la incins in tigaie si trecem bucatile de pui prin faina si ou batut(l-am batut cu late si am pus condimente) -rumenim carnea pe o parte si pe alta. -facem sosul. Radem cele 2 cepe si la punem in tigaie cu faina. amestecam bine dupa care adauagam laptele...atata lapat epunem pana ajungem la consistenta dorita. Adaugam si apa. Urmeaza condimentele, otetul, zaharul iar la sf. smantana si patrunjelul tocat. Cartofii fierti ii facem piure, sfaramam cartofii, adagam untul, putin ulei, frecam bine si treptat adaugam laptele. Piureul n-are voie sa ramana cu cartof nesfaramat, el trebuie sa iasa spumos si fin, pufos.
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
cartofi,
lapte,
unt,
faina,
ulei,
smantana,
zahar