* Alegeti intre faina sau pesmet in functie de cum va place ca sa iasa mai crocant sau nu. Eu am folosit doar faina de griu dur, cea din care se fac pastele fara ou - burta curatata se fierbe pina cind este moale si intra furculita in ea cu usurinta, exact cum o fierbeti ca pentru ciorba sau alte mincaruri - taiata dupa preferinta in bastonase sau in felii o lasati sa se raceasca - bateti ouale cu putina apa sau lapte ca sa se rupa nervul oului - sarati bucatile de burta si apoi le treceti prin 1. faina, ou si pesmet sau 2. prin faina, ou si din nou faina, sau: 3. puteti sa adaugati putin malai in faina si sa faceti alta varianta:. faina, ou si faina amestecata cu putin malai 4. faina cu parmezan ras, ou batut si apoi prin pesmet etc ... caci variantele sunt aproape infinite - incalziti tigaia cu ulei si puneti pe rind bucatile la prajit (se pot coace si in cuptorul incalzit la maxim pe tava cu hirtie de copt, pina cind se rimenesc, dar desi mult mai light si sanatos dureaza mai mult). In tigaia cu ulei cind se rumenesc le intoarceti pe partea cealalta si le mai lasati pina devin si de data asta aurii si crocante.* Alegeti intre faina sau pesmet in functie de cum va place ca sa iasa mai crocant sau nu. Eu am folosit doar faina de griu dur, cea din care se fac pastele fara ou - burta curatata se fierbe pina cind este moale si intra furculita in ea cu usurinta, exact cum o fierbeti ca pentru ciorba sau alte mincaruri - taiata dupa preferinta in bastonase sau in felii o lasati sa se raceasca - bateti ouale cu putina apa sau lapte ca sa se rupa nervul oului - sarati bucatile de burta si apoi le treceti prin 1. faina, ou si pesmet sau 2. prin faina, ou si din nou faina, sau: 3. puteti sa adaugati putin malai in faina si sa faceti alta varianta:. faina, ou si faina amestecata cu putin malai 4. faina cu parmezan ras, ou batut si apoi prin pesmet etc ... caci variantele sunt aproape infinite - incalziti tigaia cu ulei si puneti pe rind bucatile la prajit (se pot coace si in cuptorul incalzit la maxim pe tava cu hirtie de copt, pina cind se rimenesc, dar desi mult mai light si sanatos dureaza mai mult). In tigaia cu ulei cind se rumenesc le intoarceti pe partea cealalta si le mai lasati pina devin si de data asta aurii si crocante. In reteta asta snitelele sunt mini, niste felii subtiri ca niste bastonase caci am cumparat burta deja taiata. Insa se pot face si snitele normale din bucati mai mari de burta. Foarte bune linga un piure de cartofi, cartofi fierti sau copti dar si ca o gustare/ aperitiv, finger food sau pentru o masa la iarba verde caci sunt bune chiar si reci.