Detalii Cambula cu Lamaie
Prima data fileurile se dau prin faina. Apoi, intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar cand e destul de fierbinte, se pun fileurile la prajit. Se prajesc pe ambele parti bine, apoi se pune peste ele putina sare, putin piper si zeama de lamaie. Pe tigaie se pune un capac si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie. Fileurile de cambula se servesc calde! Pofta buna!Prima data fileurile se dau prin faina. Apoi, intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar cand e destul de fierbinte, se pun fileurile la prajit. Se prajesc pe ambele parti bine, apoi se pune peste ele putina sare, putin piper si zeama de lamaie. Pe tigaie se pune un capac si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie. Fileurile de cambula se servesc calde! Pofta buna!
Etichete:
faina,
ulei,
masline,
lamaie,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete pentru copii,
retete pentru diabetici,
retete pentru hepatita,
retete pentru hipertensivi,
retete fara grasimi