Cartofii se fierb in apa cu sare 20 de min. Se taie in doua si se scobesc in mijloc, ceea ce s-a scos se piseaza cu furculita. Cateii de usturoi se piseaza, rosiile se decojesc si se taie cubulete. Se amesteca totul cu cartofii pasta, smantana si condimentele. Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si se presara branza razuita deasupra apoi se introduce la cuptor timp de 10 min.

Cartofii se fierb in apa cu sare 20 de min. Se taie in doua si se scobesc in mijloc, ceea ce s-a scos se piseaza cu furculita. Cateii de usturoi se piseaza, rosiile se decojesc si se taie cubulete. Se amesteca totul cu cartofii pasta, smantana si condimentele. Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si se presara branza razuita deasupra apoi se introduce la cuptor timp de 10 min. Calorii/portie(1 buc) 70 .