Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la o incorporare completa. Intr-un bol punem untul, si il punem la topit in cuptorul cu microunde, il lasam pentru cateva secunde, pana vedem ca incepe sa se topeasca. Dupa topire il lasam sa ajunga la temperature camerei inainte de a-l incorpora in compozitie. Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute pana isi tripleaza volumul. In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare. Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam usor cu spatula de jos in sus pana se inglobeaza totul. Compozitia rezultata o impartim in 2 parti egale si o punem 2 castroane separate. Intr-un castron cu o parte din compozitie adaugam 2 pliculete de zahar vanilinat si amestecam pana la incorporare. In cea de a doua parte a compozitiei, adaugam esenta de rom si cacaoa si amestecam, pana la omogenizare.

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la o incorporare completa. Intr-un bol punem untul, si il punem la topit in cuptorul cu microunde, il lasam pentru cateva secunde, pana vedem ca incepe sa se topeasca. Dupa topire il lasam sa ajunga la temperature camerei inainte de a-l incorpora in compozitie. Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute pana isi tripleaza volumul. In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare. Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam usor cu spatula de jos in sus pana se inglobeaza totul. Compozitia rezultata o impartim in 2 parti egale si o punem 2 castroane separate. Intr-un castron cu o parte din compozitie adaugam 2 pliculete de zahar vanilinat si amestecam pana la incorporare. In cea de a doua parte a compozitiei, adaugam esenta de rom si cacaoa si amestecam, pana la omogenizare.