Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le frecam spuma cu zaharul, adaugam uleiul ca la maioneza dupa care adaugam alternand laptele si faina. La sfarsit adaugam colorantul alimentar, omogenizam si adaugam albusurile. Amestecam incet, cu dosul unei linguri de lemn, pentru a nu se lasa compozitia. Umplem forma de inimioara de silicon cam 1/3 cu aluat, restul de aluat il turnam intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt. Coacem blaturile cca 40 de minute, pana trec testul cu scobitoarea dupa care le lasam la racit. Intre timp pregatim crema: Mixam cremele+frisca+400 ml lapte si dam crema la rece cca 20 de minute. Taiem blaturile pe din doua si leinsiropm cu un sirop din apa calda, zahar vanilinat si esenta dupa gust. Le umplem cu crema de mai sus si asezam a doua foaie. Imbracam torturile in crema de brandy si le glazuram. Inimioara o punem peste blatul rotund. Ornam dupa bunul plac si tinem tortul la rece cca 3 ore, dupa care il putem servi. Enjoy!Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le frecam spuma cu zaharul, adaugam uleiul ca la maioneza dupa care adaugam alternand laptele si faina. La sfarsit adaugam colorantul alimentar, omogenizam si adaugam albusurile. Amestecam incet, cu dosul unei linguri de lemn, pentru a nu se lasa compozitia. Umplem forma de inimioara de silicon cam 1/3 cu aluat, restul de aluat il turnam intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt. Coacem blaturile cca 40 de minute, pana trec testul cu scobitoarea dupa care le lasam la racit. Intre timp pregatim crema: Mixam cremele+frisca+400 ml lapte si dam crema la rece cca 20 de minute. Taiem blaturile pe din doua si leinsiropm cu un sirop din apa calda, zahar vanilinat si esenta dupa gust. Le umplem cu crema de mai sus si asezam a doua foaie. Imbracam torturile in crema de brandy si le glazuram. Inimioara o punem peste blatul rotund. Ornam dupa bunul plac si tinem tortul la rece cca 3 ore, dupa care il putem servi. Enjoy!