Boabele de soia se pun in apa de seara pana dimineata. A doua zi boabele de soia se spala bine si pun la fiert impreuna cu ceapa taiata in patru. Cartofii si morcovii se fierb separat si se curata. Cand a fiert soia se strecoara impreuna cu ceapa si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza 100 ml apa de la soia, pentru a se adauga in blander. Atentie: Se pastreaza mai multa apa de la soia, in cazul in care pasta necesita mai mult lichid!!! Cartofii si morcovii se taie bucatele micute, dupa care se adauga in blander impreuna cu soia, apa de la soia, ceapa, bulionul, usturoiul si uleiul. Daca mai este nevoie se mai adauga lichid. Pasta obtinuta se condimenteaza cu sarea, piperul, vegeta, maghiranul, ienibaharul si oregano.

Boabele de soia se pun in apa de seara pana dimineata. A doua zi boabele de soia se spala bine si pun la fiert impreuna cu ceapa taiata in patru. Cartofii si morcovii se fierb separat si se curata. Cand a fiert soia se strecoara impreuna cu ceapa si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza 100 ml apa de la soia, pentru a se adauga in blander. Atentie: Se pastreaza mai multa apa de la soia, in cazul in care pasta necesita mai mult lichid!!! Cartofii si morcovii se taie bucatele micute, dupa care se adauga in blander impreuna cu soia, apa de la soia, ceapa, bulionul, usturoiul si uleiul. Daca mai este nevoie se mai adauga lichid. Pasta obtinuta se condimenteaza cu sarea, piperul, vegeta, maghiranul, ienibaharul si oregano. Aceasta se pune la rece, dupa care se serveste pe pe paine. Acest pateu este foarte aromat si gustos.