Lasati aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Intre timp, prajiti feliile de bacon pana incep sa se rumeneasca (fie in tigaie, fie puse intr-o tava si date la cuptor cca 10 min). Scoateti pe servetele absorbante si lasati sa se raceasca. Ungeti aluatul cu unt topit si racorit (eu am uns parte din ele cu grasimea lasata de bacon) si taiati aluatul in patrate de marime potrivita. Puneti la mijloc cate 2 felii de bacon prajit, 3- 4 feliute de camembert, cateva ciuperci, presarati sare, piper, dupa gust si la sfarsit cascaval ras. Acoperiti umplutura indoind marginile opuse, dati forma de cosulet si presati putin aluatul la colturi cat sa se lipeasca. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, pentru cca 25- 35 min, la 180 grade sau pana ce aluatul este facut si frumos rumenit. Scoateti-le pe un gratar si lasati sa se racoreasca. Serviti caldute, dar sunt la fel de bune si reci.

Lasati aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Intre timp, prajiti feliile de bacon pana incep sa se rumeneasca (fie in tigaie, fie puse intr-o tava si date la cuptor cca 10 min). Scoateti pe servetele absorbante si lasati sa se raceasca. Ungeti aluatul cu unt topit si racorit (eu am uns parte din ele cu grasimea lasata de bacon) si taiati aluatul in patrate de marime potrivita. Puneti la mijloc cate 2 felii de bacon prajit, 3- 4 feliute de camembert, cateva ciuperci, presarati sare, piper, dupa gust si la sfarsit cascaval ras. Acoperiti umplutura indoind marginile opuse, dati forma de cosulet si presati putin aluatul la colturi cat sa se lipeasca. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, pentru cca 25- 35 min, la 180 grade sau pana ce aluatul este facut si frumos rumenit. Scoateti-le pe un gratar si lasati sa se racoreasca. Serviti caldute, dar sunt la fel de bune si reci. Pot fi servite ca aperitiv sau puse la pachetel (serviciu, scoala); facute in varianta mini se preteaza la o sueta sau o petrecere.