Amestecati cu un mixer branza cu smantana, zaharul, galbenusurile, vanilia. Bateti spuma albusurile si adaugati peste crema de branza. Amestecati incet pana se incorporeaza bine totul. Spalati capsunile si taiati-le in doua. Lasati-le sa se scurga nitel pe un servet de bucatarie. Puneti foaia de aluat intr-o tava rotunda de diam. 24-26 cm. Puneti crema de branza si deasupra capsunile. Coaceti tarta (in cuptorul deja incalzit) circa 30 minute la temperatura 180 c. In general cand se vede aluatul putin rumen, este gata.

Amestecati cu un mixer branza cu smantana, zaharul, galbenusurile, vanilia. Bateti spuma albusurile si adaugati peste crema de branza. Amestecati incet pana se incorporeaza bine totul. Spalati capsunile si taiati-le in doua. Lasati-le sa se scurga nitel pe un servet de bucatarie. Puneti foaia de aluat intr-o tava rotunda de diam. 24-26 cm. Puneti crema de branza si deasupra capsunile. Coaceti tarta (in cuptorul deja incalzit) circa 30 minute la temperatura 180 c. In general cand se vede aluatul putin rumen, este gata. Se lasa sa se raceasca, se presara deasupra cu zahar pudra vanilat. In loc de capsuni, se pot folosi alte fructe proaspete. Se poate servi cu sos de ciocolata, zahar ars (caramel) sau fructe deasupra.