Pentru alternativa cu cacao se inlocuieste 50 g faina cu 50 g cacao. Pentru biscuiti aromati cu lamaie sau portocala se pune coaja de lamaie sau portocala. Pentru biscuiti cu vanilie se pun semintele de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie. Preparare: Se amesteca zaharul pudra cu margarina sau untul cu un robot sau intr-un castron cu o paleta se pun si aromele daca este cazul. Dupa care se adauga oul batut si faina, se amesteca bine. Se pune aluatul intr-o punga de plastic si se da la rece in frigider pentru 2 ore. Se incalzeste cuptorul la 180 . Se intinde aluatul si se taie dupa forma dorita. Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge putin cu ulei, se pun biscuitii si se coc la 180 pentru 8-10 min pana sunt un pic aurii. Se lasa la racit si se glaseaza dupa imaginatie. Glazura se pregateste in acest mod: se amesteca albusul usor batut cu zaharul pudra si colorantul daca se doreste. Se pune in sac a poche si se decoreaza biscuitii.

Pentru alternativa cu cacao se inlocuieste 50 g faina cu 50 g cacao. Pentru biscuiti aromati cu lamaie sau portocala se pune coaja de lamaie sau portocala. Pentru biscuiti cu vanilie se pun semintele de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie. Preparare: Se amesteca zaharul pudra cu margarina sau untul cu un robot sau intr-un castron cu o paleta se pun si aromele daca este cazul. Dupa care se adauga oul batut si faina, se amesteca bine. Se pune aluatul intr-o punga de plastic si se da la rece in frigider pentru 2 ore. Se incalzeste cuptorul la 180 . Se intinde aluatul si se taie dupa forma dorita. Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge putin cu ulei, se pun biscuitii si se coc la 180 pentru 8-10 min pana sunt un pic aurii. Se lasa la racit si se glaseaza dupa imaginatie. Glazura se pregateste in acest mod: se amesteca albusul usor batut cu zaharul pudra si colorantul daca se doreste. Se pune in sac a poche si se decoreaza biscuitii.