Eu am folosit cartofi noi pe care i am fiert in coaja si i am curatat. Aici metoda asta este folosita la spanioli din Aamerica latina si Caraibe dar ei folosesc Yuca. Toata diferenta aici o face ceapa rosie pe care o pregatim in felul urmator. o ceapa rosie pe care o feliem si punem sare si otet, o lasam sa stea cam 10 minute. Intr-o tigaie punem putin ulei si il incalzim putin, adaugam ceapa si punem capacul. Ceapa trebuie doar inabusita, nu fripta. o mai invartim o data si in 5 minute e gata am pus cartofi si am mai pus o bucata mica de unt si putin piper si sare dupa gust.

Eu am folosit cartofi noi pe care i am fiert in coaja si i am curatat. Aici metoda asta este folosita la spanioli din Aamerica latina si Caraibe dar ei folosesc Yuca. Toata diferenta aici o face ceapa rosie pe care o pregatim in felul urmator. o ceapa rosie pe care o feliem si punem sare si otet, o lasam sa stea cam 10 minute. Intr-o tigaie punem putin ulei si il incalzim putin, adaugam ceapa si punem capacul. Ceapa trebuie doar inabusita, nu fripta. o mai invartim o data si in 5 minute e gata am pus cartofi si am mai pus o bucata mica de unt si putin piper si sare dupa gust.