Sant foarte crocanti si mai dietetici decat cei prajiti. Cartofi ii spalam si ii frecam bine cu un burete din ala aspru, ii feliem si ii punem intr-un castron. Ii ungem cu ulei, punem cimbrul, sarea, piperul, boiaua. Invartim cartofii sa se condimenteze bine si punem faina de malai si parmesanul. Ii invartim sa se aseze peste tot. Se poate pune si praf de usturoi (eu nu am avut). Incalzim cuptorul pe la 210C (410F). Pe o tava punem hartie de copt si asezam cartofii unul langa altul si ii dam la cuptor cam 40 - 45 min.

Sant foarte crocanti si mai dietetici decat cei prajiti. Cartofi ii spalam si ii frecam bine cu un burete din ala aspru, ii feliem si ii punem intr-un castron. Ii ungem cu ulei, punem cimbrul, sarea, piperul, boiaua. Invartim cartofii sa se condimenteze bine si punem faina de malai si parmesanul. Ii invartim sa se aseze peste tot. Se poate pune si praf de usturoi (eu nu am avut). Incalzim cuptorul pe la 210C (410F). Pe o tava punem hartie de copt si asezam cartofii unul langa altul si ii dam la cuptor cam 40 - 45 min.