Lasati la dezghetat aluatul foietaj. Intre timp, amestecati merele cu zaharul, nuca si scortisoara. Taiati aluatul foietaj in dreptunghiuri de marime potrivita. Puneti cate 1 lingurita cu varf din umplutura, apoi rulati aluatul sub forma de sul. Asezati rulourile una langa alta intr-o tava tapetata cu hartie de copt (ca sa le obligati sa-si pastreze forma si sa nu se deschida la copt). Dati la cuptorul incins pentru cca 20-25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este facut si se rumeneste frumos. Scoateti pe un gratar si pudrati cu zahar praf vanilat. Serviti caldute.

Lasati la dezghetat aluatul foietaj. Intre timp, amestecati merele cu zaharul, nuca si scortisoara. Taiati aluatul foietaj in dreptunghiuri de marime potrivita. Puneti cate 1 lingurita cu varf din umplutura, apoi rulati aluatul sub forma de sul. Asezati rulourile una langa alta intr-o tava tapetata cu hartie de copt (ca sa le obligati sa-si pastreze forma si sa nu se deschida la copt). Dati la cuptorul incins pentru cca 20-25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este facut si se rumeneste frumos. Scoateti pe un gratar si pudrati cu zahar praf vanilat. Serviti caldute. Daca faceti suc de mere cu storcatorul de fructe, nu aruncati piureul de mar ... folositi-l pentru a pregati un dulce rapid si bun.