Lasati aluatul foietaj la dezghetat. Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua. Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie. Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa. Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare. Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit. Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.

Lasati aluatul foietaj la dezghetat. Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua. Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie. Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa. Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare. Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit. Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.