Pudrati bucatile de carne cu faina si rumeniti-le in uleiul incins, pe toate partile, la foc potrivit. Combinati intr-un bol mai mare urmatoarele ingrediente. Turnati intr-un vas termorezistent uns cu ulei (32x22x5 cm). Asezati deasupra bucatile de carne prajita. Acoperiti lejer cu folie de aluminiu. Dati la cuptorul incins, pentru cca 55 min, la 175 grade sau pana ce carnea este patrunsa (termometrul indica 82 grade). Serviti presarat cu patrunjel verde.

Pudrati bucatile de carne cu faina si rumeniti-le in uleiul incins, pe toate partile, la foc potrivit. Combinati intr-un bol mai mare urmatoarele ingrediente. Turnati intr-un vas termorezistent uns cu ulei (32x22x5 cm). Asezati deasupra bucatile de carne prajita. Acoperiti lejer cu folie de aluminiu. Dati la cuptorul incins, pentru cca 55 min, la 175 grade sau pana ce carnea este patrunsa (termometrul indica 82 grade). Serviti presarat cu patrunjel verde.