Aluat: Se face un aluat din apa, sare si faina. Aluatul se framanta bine pana ce se formeaza o coca ca de paine. Daca mai este nevoie se mai adauga faina! Margarina se topeste si se adauga treptat peste aluatul format. Acesta se framanta pana ce se incorporeaza toata margarina. Aluatul format se lasa sa stea pana ce se face umplutura. Umplutura: Prazul se taie rondele si se pune la fiert in putina apa timp de 10 minute. Cand apa scade se adauga branza rasa. Se mai lasa 3 minute si se lasa sa se raceasca. Ouale se amesteca bine si se adauga peste compozitia de praz. Apoi se adauga laptele fierbinte. Se sareaza dupa gust cu sare, urmand sa fie adaugata intre foi. Aluatul se imparte in doua parti egale, dupa care se intinde pe rand cu sucitorul cate o foaie. Prima foaie se aseaza in tava unsa cu margarina, peste aceasta se pune compozitia de praz, iar deasupra cealalta foaie. Foaia ramasa deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Placinta se pune in cuptorul preincalzit si se lasa sa se faca incet la foc mic.

Aluat: Se face un aluat din apa, sare si faina. Aluatul se framanta bine pana ce se formeaza o coca ca de paine. Daca mai este nevoie se mai adauga faina! Margarina se topeste si se adauga treptat peste aluatul format. Acesta se framanta pana ce se incorporeaza toata margarina. Aluatul format se lasa sa stea pana ce se face umplutura. Umplutura: Prazul se taie rondele si se pune la fiert in putina apa timp de 10 minute. Cand apa scade se adauga branza rasa. Se mai lasa 3 minute si se lasa sa se raceasca. Ouale se amesteca bine si se adauga peste compozitia de praz. Apoi se adauga laptele fierbinte. Se sareaza dupa gust cu sare, urmand sa fie adaugata intre foi. Aluatul se imparte in doua parti egale, dupa care se intinde pe rand cu sucitorul cate o foaie. Prima foaie se aseaza in tava unsa cu margarina, peste aceasta se pune compozitia de praz, iar deasupra cealalta foaie. Foaia ramasa deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Placinta se pune in cuptorul preincalzit si se lasa sa se faca incet la foc mic. Cand este gata se serveste calda. Pofta buna!!!